Select Page

Osnovano 1953

Popović auto servis je zvanično započeo sa radom davne 1953 godine.U početku je to bila kovačka radionica.Višedecenijsko iskustvo od tri generacije u vođenju servisa rezultiralo je većim zadovoljstvom klijenata i poboljšanu usluga. Svaka generacija donela po neku inovaciju u poslovanju prilagođavajući se novim trendovima i tehnologijama.

Naša Misija

Otvorena komunikacija i saradnja su osnova našeg rada. Pre pričanja, mi prvo slušamo. Mi se vežemo za svoju reč. Mi jasno kažemo šta možemo, a šta ne možemo da uradimo. Cenimo i aktivno tražimo povratne informacije. Informacije delimo otvoreno i blagovremeno. U komunikaciji smo jasni i nedvosmisleni. Mi se ne plašimo teških pitanja i ne prebacujemo svoje zadatke na druge. Mi radimo sa svim interesnim stranama u dobroj veri i profesionalno.

Naše vrednosti

Jedan od naših osnovnih ciljeva je efikasnost u svakodnevnom radu. Svojim klijentima nudimo efikasna i inovativna rešenja i dodatnu vrednost, da im uštedimo vreme i energiju.Jasno nam je da svaki problem u svakom trenutku ima više rešenja, tako da smo inovativni u potrazi za najboljim rešenjima.

Brzina rada

Iskustvo u radu

Poslovna odgovornost

Poštovanje rokova

“Prilikom svog rada koristimo isključivo najkvalitetniji alat i originalne delove, oslanjajući se na znanje i iskustvo, Što doprinosi preciznosti i brzini u radu.”

“Naše dugogodišnje iskustvo u radu sa motornim vozilima omogućilo nam je konkurentnu poziciju “

“Stručnost, kvalitet, poštovanje rokova i urednost poslovne politike odlike su našeg servisa.”

Cenovnik & Usluga

Nismo u mogućnosti da Vam prezentujemo cene usluga koje se razlikuju od tipa vozila i vrste usluge.Kontaktirajte nas poutem poruke.Odgovor ćete dobiti u najkraćem roku.

Zakažite dijagnostiku

Sumljate na dotrajale amortizere, probleme sa kočionim sistemom, probleme sa sponama, gibnjevima, silen blokovima.

Kontaktirajte nas